Woensdrechtse boerendag 2018

Beste mensen,

De voorbereidingen voor de Boerendag 2018 op zondag 9 september a.s. met daaraan voorafgaand het tractorendefilé op zaterdag 8 september zijn in volle gang! De inzet van de vrijwilligers en de bijdrage van sponsors is een jaarlijks terugkerend feit. Een feit, dat we als bestuur niet vanzelfsprekend vinden. Bijzonder is het, dat we elke keer op hen een beroep mogen doen. Hoe trouw ook alle betrokkenen zijn, het is begrijpelijk dat in deze groep van mensen zich elk jaar wel wijzigingen voordoen, om uiteenlopende redenen. Zo ook dit jaar.

Jacques Tempelaars is definitief toegetreden tot het Stichtingsbestuur en Erwin Suikerbuik heeft de taken van Rinus van Paassen als veldmanager overgenomen. We wensen Erwin veel succes en danken Rinus voor de vele jaren van inzet voor onze boerendag. De planning van de Boerendag 2018 en de gesprekken met de vrijwilligers nemen nu veel tijd in beslag, maar dat is nodig om alle activiteiten in goede banen te krijgen.

Naast de vaste onderdelen zullen ook nieuwe activiteiten plaatsvinden. Het thema voor dit jaar is de melkerij met een melkrobot. Nieuw is dit jaar onder andere het maisdoolhof met klimtoren waardoor de kinderen hopelijk met speelplezier van de natuur kunnen genieten.

Met de beschikbaarheid van het uniek gelegen glooiend terrein aan de Reimerswaalweg en de inzet van alle betrokken mensen kan het succes van de Boerendag 2018 niet uitblijven! Wat we niet kunnen plannen: het weer. We hopen dat het tweede weekend van september ons het weer geeft dat ideaal is voor ons evenement, niet te warm, niet te koud en vooral droog.
Succes allemaal en tot op de Boerendag 2018!

Namens het Bestuur van de Woensdrechtse Boerendag,
Henk Roefs, voorzitter.

Boerenerf2018