Woensdrechtse Boerendag 2021: beleving in aangepaste vorm

In een iets aangepaste vorm, maar we zijn verheugd om als organisatie van de Woensdrechtse Boerendag mede te kunnen delen dat het boerendagweekend op 11 en 12 september zal doorgaan.

Ook het boerenerf zal dit jaar aanwezig zijn!

Op zaterdag starten ruim 80 tractoren om 12:00 uur aan de Reimerswaalweg om een tocht te maken door de Gemeente Woensdrecht. De vier uur durende tocht kent een tussenstop op het weiland aan de Scheldeweg (nabij de Kerk) in Hoogerheide om omstreeks 14:00 uur. Het belooft weer een mooi spektakel te worden!

Op zondag hebben wij in goed overleg met de Gemeente Woensdrecht, gegeven de actuele corona-beperkingen, moeten kiezen voor een aangepast programma: géén horeca en live muziek, géén oude ambachten en géén maisdoolhof.

Maar wel: paardenshows en ponyrijden, schapen, de stro-klimpiramide, de hooiberg, de zandberg, springkussens, het boerenerf, de hindernisbaan, de traptractors, een looproute door het maisveld, tractoren en landbouwmachines! Door de noodzakelijke aanpassingen is ons evenement dit keer toegangsvrij en open vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze zondag blijft in het teken staan van het spelenderwijs ervaren van het boerenleven met speciaal aandacht voor het plezier voor kinderen in de open natuur.

Jong en oud is van harte welkom, voor veel plezier in de openlucht en als blijk van dank aan de vele vrijwilligers en sponsoren die dit evenement in aangepaste vorm mogelijk hebben gemaakt.