Woensdrechtse Boerendag 2023, meer duurzame beleving

Woensdrecht – In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 september aanstaande vindt de 17e editie van de Woensdrechtse Boerendag plaats aan de Reimerswaalweg te Woensdrecht. Op zaterdag starten ruim 70 tractoren om 12:00 uur aan de Reimerswaalweg om een tocht te maken door de Gemeente Woensdrecht. Deze vier uur durende tocht kent een tussenstop op het weiland aan de Scheldeweg (nabij de Kerk) in Hoogerheide.

Entreeprijs onveranderd laag

Op zondag gaan om 10:00 uur de kassa’s open aan de Reimerswaalweg voor de Woensdrechtse Boerendag 2023. De entreeprijs is onveranderd laag: € 3,00 per persoon, baby’s gratis. De dag staat in het teken van het spelenderwijs meer duurzaam ervaren van het boerenleven met vooral aandacht voor het plezier van de kinderen.

Nieuw dit jaar zijn de bloemenplukweide en een uitgebreid programma bij de paarden. In het kader van meer duurzaamheid vinden alle activiteiten op zondag plaats zonder draaiende machines of tractoren. In dat kader verzoeken wij de bezoekers zoveel als mogelijk op de fiets te komen.

De horecatent en het horecaplein voorzien de bezoekers van een hapje en een drankje met muzikale omlijsting. Jong en oud zijn weer van harte welkom, voor veel plezier in de openlucht en als blijk van dank aan de vele vrijwilligers en sponsoren die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt.